Լիամանդ ջան, շատ շնորհակալություն , բայց ... Ժողովուրդ Ռապիդ-ից կարողանում եք քաշել ?
Լիամանդ ջան, շատ շնորհակալություն , բայց ... Ժողովուրդ Ռապիդ-ից կարողանում եք քաշել ?
iharke voch ...
andhat asuma
Unfortunately right now our servers are overloaded and we have no more download slots left for non-members. Of course you can also try again later.
nenc vor txur vichaka. kam torrents pti drvi kam megaupload kam Depositfiles achqis
Փաստորեն միայն ինձ մոտ չի, որ այս պռոբլեմը կա.... Լիամանդին էլ ահագին տանջել ենք... Ցավոք... ինչեւէ...
Chgitem inchu rapidshare aytpes vat e ashxatum, bayc kporcem Megaupload kam Depositfiles bernel
Мы с тобой - одной крови (с) Азат.
Вы знаете Роба, который был Бед, но оказался Бад?
Мы с тобой - одной крови (с) Азат.
Вы знаете Роба, который был Бед, но оказался Бад?
Լիամանդ ջան, մեծամեծ շնորհակալություն քեզ` քո կատարած այս մեծ ու բարդ աշխատանքի համար......
Liamand (14.02.2010)
Ժողովուռդ ջան որակի մասին ինչ կասեք, նորմալ որակովա՞։
VAHETV, Այո, բարեկամս, բավականին լավ որակ է..... Ճիշտ է, բացարձակ հրաշալի չէ, բայց դե այն ժամանակի համար նկարահանած ֆիլմ որպես լավ է, կասեմ` շատ լավ...
vahetv (15.02.2010)
Liamand Barev sireli Limonad, ''Voske hort@'' filmi mi mas@ qshel em (1-5), mnatsatz@ (6-10) chi ashkhatum, yete hnaravor e, mi hat stugeq. ''Voske hort@'' film@ miayn hayeren tarberakov peq e nayel. Hayerenov nayeluts heto ruseren lezvov chi nayvum. Nakhapes shnorhakalutyun...
im mot nuynpes nuyn patmutyunna 1-5 qashel em bayc 6-ic heto errora talis. mi ban ara eli Liamand jan
Эту тему просматривают: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1)
Социальные закладки