Простите, но у меня не получается скачать отсюда - а вы не могли бы прислать на почту ([email protected]) - буду ооооочееень признательна, спасибо
Простите, но у меня не получается скачать отсюда - а вы не могли бы прислать на почту ([email protected]) - буду ооооочееень признательна, спасибо
Ребята, может есть у кого песня Garc Nune Esayan? Очень нужно. Может у кого есть и текст этой песни. [email protected]
Zhoghourd, karogh a hisheq- mi qani amsi araj Armenia TV-ov, hima el TV 5-ov Sit.com ein cuyc talis. Ay henc ed Sit.com-i yerazhshtutyunn em pntrum. Gitem menak Apricotan a, bayc voch mi tex chem charum
Erexeq jan ov uni Martin Mkrtchyani u Hripsime Hakobyani erg@. Nor erga.Ete uneq, qceq eli, pls
Последний раз редактировалось zuzuk7; 28.02.2010 в 21:22.
Never say never
yerevi Martin Mkrtchyani u Christine Pepelyani - Verj yergi masina xosq@?? vorovhetev Martin@ Hripsime Hakobyani het duet chuni...
http://forum.sirumem.com/downloads.php?do=file&id=8106
Последний раз редактировалось Liamand; 04.03.2010 в 01:23.
Liamand (04.03.2010)
mekel mi urish yerg em uzum Joxovrdakan Parer naxagci yerashtutyun@, henc haxordum@ skseluc et yrgna gnum
ИЩУ ПЕСНЮ АЛИКА ГНАЩЯНА-ИНЧ ИМАНАЙ,СПАСИБО
Люди, какие песни Rihanna, вышли после песни Russian Roulette. Скажите пожалуйста, ихние название. Заранее спасибо.
Жизнь это война, а войне нет конца.....!!!
Barev bolorin. Pntrum em HUSO VOXB ev HAYUHI GEGHETSIK(voch Anahit Manukyani) erger@. Erger@ lsel em Superstari masnakicneri katarmamb. Kam gone greq irakan kataroxneri anunner@. Naxapes shnorhakalutyun.
Эту тему просматривают: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1)
Социальные закладки